Correu

1r i 2n ESO - X Certamen nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta 2014

Alumnes de 1r i 2n de secundària han participat al X Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta 2014.

Els alumnes de 1r i 2n de secundària han participat al Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta 2014, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament i amb la participació de centres escolars de tot Catalunya.

Els dos primers trimestres del curs els alumnes han llegit "Wonder" de J A Palacio i han practicat per tal de dominar les destreses per a una lectura expressiva correcta: llegir amb una entonació adequada, amb la velocitat, la pronunciació i el ritme que demana cada tipus de text.

El passat mes d’abril un jurat integrat per professorat del Col·legi Sant Miquel dels Sants va fer la selecció de l’alumna que participaria als quarts de final a Vic: Marta Masoliver (1r ESO A) i Berta Codina (2n ESO A) com a suplent.
Marta Masoliver va superar els quarts de final de Vic i va arribar a les semifinals, celebrades al CaixaForum de Barcelona, competint en la categoria de Corsaris (alumnes de 1r i 2n d’ESO), amb la lectura "El cas del quadre desaparegut" de Jordi Sierra.
 


 

Tornar a la home