Correu

IX Jornada Recerca

El dissabte 18 de gener es va celebrar a la sala d’actes del col·legi la IX Jornada de Recerca del Col·legi on quatre alumnes, Marta Vilademunt, Maria Pla, Pau Benito i Judit Mompín van defensar el seu treball de Recerca.

El dissabte 18 de gener es va celebrar a la sala d’actes del col·legi  la IX Jornada de Recerca del Col·legi on quatre alumnes, Marta Vilademunt, Maria Pla, Pau Benito i Judit Mompín  van defensar el seu treball davant d’un tribunal format per personalitats vinculades al món de la recerca i la investigació, de l’escriptora Josefa Contijoch i d’un nombrós públic assistent. 

La jornada incloïa també la presentació d’onze pòsters i una exposició de tots els treballs de recerca de la promoció. Les presentacions de la sala d’actes es va enregistrar en streaming, per la qual cosa les podeu trobar en aquest enllaç :http://www.ustream.tv/channel/recerca-stm. Les xarxes socials també se’n van fer ressò, podeu consultar el resum de les piulades que es van realitzar en aquest altre enllaç  http://bit.ly/1e6vSa7 o revisar les entrades del Facebook del Col·legi. 



 

Tornar a la home