Correu

4t Cros Escolar

El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i elpetitmiquel han celebrat aquest diumenge 14 de maig a la Zona esportiva de Vic el 4t Cros Escolar.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i elpetitmiquel han celebrat aquest diumenge 14 de maig a la Zona esportiva de Vic el 4t Cros Escolar. El sol i la companyia entre el centenar de corredors de totes les edats, han estat protagonistes d'aquesta nova edició del Cros Escolar.

Aquest any, els encarregats d'obrir el 4t Cros Escolar, que s'ha dividit en cinc curses, han estat els participants de 2n i 3r de primària, amb un recorregut de 800 m. Els han seguit els corredors de 4t i 5è de primària, amb una ruta de més de 1.200 m. A continuació, ha estat el torn del grup de corredors integrat per pares i participants d'ESO que han corregut la distància més llarga: 1.600 m. Els participants d'Infantil han posat punt i final a aquesta 4a edició del Cros Escolar. Primer ha estat el grup de P5, amb una ruta de 400 m, seguits del de P4 i P3, respectivament, que han recorregut una distància de 150 m cadascun d'ells.

Els participants d'aquesta edició s'han emportat el reconeixement dels assistents, una cantimplora del 4t Cros Escolar de record, un entrepà de botifarra, així com una bona abraçada de familiars i amics.

El Cros Escolar, que té caràcter familiar i està obert a tota la ciutat, està organitzat pel Departament d'Expressions del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, amb la col·laboració de l'AMPA. El certamen es va posar en marxa l'any 2014 i té una doble finalitat: dinamitzar les activitats d'educació física del Col·legi i ampliar el programa Esport i Família del Departament d'Expressions de l'escola.

Felicitats a tots els participants!










 

Tornar a la home