Correu

XIV edició de les CAC a l'escola - 1r Premi

Dilluns 29 maig, a Cosmo Caixa, s’han lliurat els premis de la XIV edició de les CAC a l’escola. El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha obtingut el primer premi amb el vídeoclip The Note.

Avui, dilluns 29 maig, a Cosmo Caixa, s’han lliurat els premis de la XIV edició de les CAC a l’escola. El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha obtingut el primer premi amb el vídeoclip The Note creat pels alumnes Edgar Blanco, Berta Torras i Eulàlia Voltas.
The Note és un vídeo creatiu resultat d’un projecte de lectura en el qual els alumnes podien seleccionar la metodologia i les eines de treball que volien en funció de les seves aptituds i talents. La música, el cant, la creació poètica, la traducció, la percussió corporal i l’edició de vídeo han estat els elements combinats artísticament en aquest producció mereixedora del premi.
La novel·la a treballar era El violí d’Auswichz de Ma Àngels Anglada, autora vigatana i, per tant, propera a la realitat del nostre centre.
Felicitem, doncs, l'EDGAR BLANCO, LA BERTA TORRAS i l'EULÀLIA VOLTAS pel seu magnífic vídeo basat en un dels episodis més emblemàtics de la novel.la.
Aquí teniu la vídeoproducció guanyadora: https://youtu.be/b_LWO5eT31U
 



 

Tornar a la home