Correu

2n ESO - Laura Masoliver segona classificada en el concurs de relats breus de Coca Cola

Laura Masoliver i Bigas, alumna de 2n de secundària va ser la segona classificada a nivell català amb el seu relat “D’Argelers a Elna”, que va escriure el dissabte 1 d’abril en la convocatòria que va tenir lloc a Torelló.

Després de l’acte que va tenir lloc a Port Aventura el passat 3 de juny, on es van comunicar els 18 finalistes de la 40a edició del concurs de Relat Breu de Catalunya que organitza la multinacional Coca-Cola, dilluns 12 de juny es va celebrar al Palau Robert de Barcelona l’entrega de premis.
En l’acte d’ahir, presidit per la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, la Presidenta de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Montse Ayats i un representant de Coca-Cola Iberian Partners, van assistir-hi els 18 alumnes classificats, juntament amb els seus familiars i professors de llengua catalana.
Laura Masoliver i Bigas, alumna de 2n de secundària va ser la segona classificada a nivell català amb el seu relat “D’Argelers a Elna”, que va escriure el dissabte 1 d’abril en la convocatòria que va tenir lloc a Torelló. A partir de la frase “Fa 40 anys que...”, els alumnes tenien dues hores per escriure el relat.
El relat tracta d’una noia que està embarassada i que està retinguda en el camp de concentració d’Argelers, explica el moment que se l’emporten amb el camió fins a la Maternitat d’Elna.
Segons la Laura ha estat molt emocionant rebre el premi, una experiència inoblidable.
 


 

Tornar a la home