Correu

El tió arriba demà!

Elpetitmiquel i el Col·legi Sant Miquel feliciten el Nadal en equip

Els edificis del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i d’elpetitmiquel són el punt de partida de la nadala d’aquest any. Enguany la felicitació de nadal que, en la línia dels darrers anys, té format audiovisual és el resultat del treball en equip en el qual hi han participat més d’un centenar de persones, entre alumnes, mestres, professorat, manteniment, administració, cuina i menjador.

Les finestres d’elpetitmiquel esdevenen marcs on es reprodueixen les escenes típiques de Nadal. El naixement, els canelons, el tió, les campanades, els reis i algun que altre dimoni són algunes de les imatges que es poden veure en aquesta nadala cantada pels nens d’elpetitmiquel i en la qual han participat i en són protagonistes tota l’escola.

La idea de fer una nadala participativa sorgeix de la proposta d’un grup d’alumnes i professors—representats per les professores Marta Borrós i Montse Serrat. La nadala, que es pot veure des d’aquí ha comptat amb el suport del TIC Team del centre i la direcció artística de David Conill i Ivan Raga.

Visualitza la Nadala


 

 

Tornar a la home