Correu

6è torneig de la First Lego League a la UVIC

El #Col·legiSantMiqueldelsSants participarà amb dos equips: Nero Trònix, format per 7 alumnes de 3r i 4t de secundària, i Stm Contaminant, format per 5 alumnes de 1r i 2n de secundària.

Aquest proper dissabte 17 de febrer es durà a terme el 6è torneig de la FLL a la UVic. El #Col·legiSantMiqueldelsSants hi participarà amb dos equips: Nero Trònix, format per 7 alumnes de 3r i 4t de secundària, i Stm Contaminant, format per 5 alumnes de 1r i 2n de secundària. El torneig consta de 3 blocs diferents: una competició de robots, on els equips han de dissenyar, construir i programar un robot per tal que dugui a terme diverses missions, en un total de 3 rondes i durant 2,5 minuts cadascuna; l’exposició d’un póster amb els valors fonamentals de la competició i del treball en equip; i la presentació d’un projecte científic sobre una determinada temàtica. Aquest any, el tema del torneig és l’aigua, i els dos equips han desenvolupat dos projectes per tal d’aprofitar l’aigua en dues situacions concretes: en una estació d’esquí (recollint i fonent la neu per convertir-la en aigua), i en un club de tennis (recollint l’aigua de la pluja i evitant que es mullin les pistes).
El torneig es celebrarà a la UVIC, i podrà seguir-se en directe per internet a través del web del canal de televisió local El9TV (http://www.el9nou.cat/). Addicionalment, El9TV també retransmetrà l'esdeveniment en directe per televisió a la comarca d'Osona.
 


 

Tornar a la home