Correu

Aquest dissabte, 10 de març, Jornada de Portes obertes a Sant Miquel dels Sants

La Jornada tindrà lloc de 10h a 14h i oferirà als visitants la possibilitat de conèixer de primera mà la manera de fer característica del Col·legi.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants celebra aquest dissabte, 10 de març, la seva Jornada de Portes obertes anual. La Jornada tindrà lloc de 10h a 14h i oferirà als visitants la possibilitat de conèixer de primera mà la manera de fer característica del Col·legi. L’Art, la Ciència, les Humanitats, la Comunitat, la Recerca i la Internacionalitat conduiran una jornada que està oberta a pares, familiars i a tothom que tingui interès en conèixer el centre.

El col·legi Sant Miquel dels Sants, que dona continuïtat al procés educatiu, dels 3 als 18 anys, ha estat distingit amb el Segell d’Innovació Educativa SMART que identifica les escoles que impulsen la implementació de procediments innovadors a les aules com a mitjà per aconseguir l’excel·lència en tots els àmbits de formació dels estudiants. I, en aquests moments, el col·legi es troba en procés d’Acreditació de Batxillerat Internacional® (IB) en tràmit.

Per a més informació sobre el Col·legi Sant Miquel dels Sants podeu descarregar-vos el llibret informatiu aquí.
 

 

Tornar a la home