Correu

Comença el període de preinscripció al Batxillerat

Aquest dilluns 14 de maig comença el període de preinscripció al Batxillerat que s’allargarà fins al 24 de maig de 2018.

Aquest dilluns 14 de maig comença el període de preinscripció al Batxillerat que s’allargarà fins al 24 de maig de 2018. Cal recordar que han de presentar la sol·licitud de preinscripció les persones que volen accedir al Batxillerat de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO, les persones que cursen o han cursat un cicle formatiu (encara que s’imparteixi en el mateix centre on s’està matriculat), les que volen accedir a la modalitat d’arts i les que provenen d'un institut que ja no imparteix el Batxillerat.

Tal com recull el web Estudiar a Catalunya de la Generalitat de Catalunya, per tal de poder formalitzar la preinscripció de Batxillerat, cal que els estudiants que sol·liciten la preinscripció presentin l'original i una fotocòpia del DNI, NIE o passaport. A més, els estudiants menors d'edat també han de presentar original i fotocòpia del llibre de família i original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pares o tutors). Els alumnes estrangers poden acreditar les seves dades d'identificació o de filiació amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que puguin aportar.

La documentació s’ha de presentar en el termini establert i en el centre que s'ha demanat en primer lloc juntament amb la sol·licitud de preinscripció. Les persones que al·leguen el compliment d'un o més criteris de prioritat també han de presentar la documentació acreditativa. Per a més informació es pot consultar el web Estudiar a Catalunya.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic, fundat l’any 1862, és un centre integrat que imparteix les etapes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat. El centre, que promou l’actitud crítica, compromesa i oberta, es troba en procés d’acreditació del Batxillerat Internacional® (IB).

Enllaços aquí: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/batxillerat/
 

 

Tornar a la home