Correu

Anna Brusosa participarà en el Programa Joves i Ciència

Després de superar la primera i la segona fase de selecció, l’Anna Brusosa ha estat seleccionada per participar en aquest programa Joves i Ciència.

Aquest estiu s’incorporarà al projecte “Descobrint la biodiversitat i l’evolució, del treball de camp fins a la genètica actual a través de la informàtica” Projecte liderat per investigadors de l’Institut de Biologia Evolutiva (IBE) de Barcelona, centre mixt de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), i de la Col·lecció Zoològica Estatal de Baviera, ZSM (Alemanya).
El programa joves i ciència és un programa promogut per la Fundació Catalunya la Pedrera amb la finalitat de que alumnes de tot Catalunya puguin viure la ciència de primera mà. El programa, de 3 anys de durada, inclou una estada de 13 dies d’investigació científica al Món Natura Pirineus, de la mà d'investigadors de primera línia i la participació en un programa internacional de ciència, entre d’altres activitats.
En aquest projecte l’Anna estudiarà la biodiversitat i l’evolució a través de diversos casos pràctics. Mitjançant la combinació del treball de camp i l’anàlisi de l’ADN al laboratori, estudiarà la importància de l’estudi de la biodiversitat per a la conservació de les espècies autòctones i per entendre els mecanismes evolutius que hi influeixen. Veurà també com aquest coneixement té implicacions directes sobre l’espècie humana.
 

 

Tornar a la home