Correu

Clara Font i Maria Vilà guardonades a la 7ª edició del Certamen Literari Premi Llegim Ciència.

Els alumnes de 3r de secundària han assistit a l’entrega de premis de la 7a edició del Certamen Literari Premi Llegim Ciència, organitzat per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic.

Els alumnes de 3r de secundària han assistit a l’entrega de premis de la 7a edició del Certamen Literari Premi Llegim Ciència, organitzat per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), en el marc del projecte de les Tertúlies de Literatura Científica(TLC). Clara Font Barniol i Maria Vilà Dosta han aconseguit, respectivament, el tercer premi i un accèssit de la Modalitat A, en escriure un relat per respondre a la pregunta, què deuria pensar i sentir Ramón y Cajal quan va veure per primer cop al microscopi una xarxa de neurones? En l’acte de lliurament dels premis, Salvador Macip, científic i escriptor del llibre Ramón y Cajal. Ara i aquí, ha parlat de la figura de Santiago Ramon y Cajal com a científic, artista i humanista.
En la categoria 1, dirigida als estudiants de 3r de secundària, hi han participat 7 centres de secundària d’arreu de Catalunya. El professorat dels centres ha fet una selecció prèvia dels millors relats escrits a la matèria de biologia i en total se n’han presentat 15.
Podeu trobar tota la informació dels relats guanyadors i de l’acte de lliurament de premis a https://mon.uvic.cat/premi-llegim-ciencia/25-02-2019-lliurament-del-sete-premi-llegim-ciencia-plc-uvic-ucc/
 



 

Tornar a la home