Correu

2n BTX - I Olimpíada de Geografia

En la Olimpíada de Geografia de la UB hi han participat 26 centres de la demarcació de Barcelona i 136 alumnes de 2n de batxillerat. Judit Mompín, Estanis Relats i Adrià Rovira han estat els nostres participants.

L'Olimpíada de Geografia l'han organitzat per primera vegada els departaments de geografia i consells d'estudis dels diferents graus de Geografia, amb el suport del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i l'AGPC, i la col·laboració de l'Institut Cartogràfic de Catalunya.

L'Olimpíada de Geografia és un concurs entre estudiants de segon de batxillerat, l'objectiu del qual és estimular l'estudi de la Geografia i donar a conèixer la vessant professional d'aquesta disciplina. La Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la Rovira i Virgili de Tarragona han celebrat la fase local el dia 7 de març de 2014.

En la I Olimpíada de Geografia de la UB hi han participat 26 centres de la demarcació de Barcelona i 136 alumnes de 2n de batxillerat. De Sant Miquel dels Sants hi han participat Judit Mompín, Estanis Relats i Adrià Rovira. La Judit ha aconseguit el màxim d'encerts empatada amb una alumna d'un altre centre i per sorteig ha quedat classificada en segon lloc. Aquesta posició li dóna dret a participar en la fase estatal que es celebrarà a Jaca els dies 5 i 6 d'abril de 2014.
 


 

Tornar a la home