Correu

El repte de passar de primària a secundària

Estudiants de Sant Miquel dels Sants protagonistes del programa InfoK

Passar de 6è de primària a 1r d’ESO és tot un repte. Anass Farchich, Kelly Kwabeng, Meritxell Fontseca, Marc Anglada, Ramon Anfruns, Júlia Martin, Berta Janer i Anna Calàs, estudiants d’elpetitmiquel, que aquest curs s’estrenen a 1r d’ESO a Sant Miquel del Sants, ho han explicat, aquest mes de setembre, al programa InfoK del Super3.

A la pregunta “Què espereu d’aquest curs”? els joves estudiants ho tenen clar. Esperen fer amics, ser més grans, ser més autònoms, fer molts projectes, haver-se d’espavilar i no poder xerrar massa. En definitiva, esperen poder viure una nova aventura. Una aventura plena d’incògnites i canvis que cada curs viuen els estudiants que s’estrenen a secundària.

I és per aquest motiu que, el curs passat, la revista elpetitmiquel número 15 va recollir alguns consells per sobreviure al canvi entre primària i secundària. Bernat Campos, Juana Cuéllar, Jan Costa, Ona Llop i Ferran Escoté, que aleshores cursaven 1r d’ESO, hi expliquen les seves vivències i hi recullen consells, com per exemple, organitzar-se, prendre apunts i notes, ser conscients de la llibertat, ser responsables i puntuals i estar oberts a tot i a tothom.

 

 

 


 

 

Tornar a la home