Correu

Si busques escola, parlem del Batxillerat Internacional® a Sant Miquel

Dins la Jornada de Portes Obertes, el Col·legi ha organitzat per aquest dissabte 14 de març dues sessions informatives, a les 11h i a les 12.30h, sobre el Batxillerat Internacional® (IB).

El Col·legi Sant Miquel dels Sants ha organitzat per aquest dissabte 14 de març de 2020 dues sessions informatives sobre el Batxillerat Internacional® (IB). La primera sessió tindrà lloc a les 11h, mentre que la segona serà a les 12.30h. Les sessions informatives s’emmarquen en la Jornada de Portes Obertes del centre i estan obertes a estudiants, famílies, docents i totes aquelles persones que hi tinguin interès.

Els estudiants de batxillerat del Col·legi Sant Miquel tenen la possibilitat de cursar, de forma conjunta, el Batxillerat estatal (LOMCE) i el Batxillerat Internacional®. L’IB® són estudis homologats internacionalment i reconeguts per la majoria d’universitats del món. Compten amb la garantia de rigor de l’organització internacional i són avaluats externament. Es tracta d’un currículum ampli, equilibrat i interdisciplinari que permet adquirir una visió integral i crítica del coneixement i connecta amb la realitat i les problemàtiques d’un món globalitzat. L’IB® és una organització educativa amb seu a Suïssa fundada l’any 1968 per proporcionar una educació rigorosa i integral que permetés als estudiants comprendre i afrontar les complexitats del món i capacitar-los per actuar de manera responsable en el futur. Aquest curs 19/20, el Col·legi Sant Miquel ha estat el primer de tota la Catalunya Central en incorporar el Batxillerat Internacional® (IB®) a la seva oferta docent.

A banda de les sessions informatives sobre l’IB®, durant la Jornada de Portes Obertes totes aquelles persones que passin per l’escola podran passejar-s’hi, visitar les instal·lacions, com per exemple els laboratoris i la nova biblioteca, i parlar amb l’equip de professors i professores. Les persones que visitin el centre també podran veure i preguntar com es treballa i quines metodologies es fan servir. La Jornada de Portes Obertes del Col·legi Sant Miquel dels Sants serà dissabte 14 de març de 2020 de 10h a 14h.

Per més inormació podeu contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 12 44 o del correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat

 

Tornar a la home